DİYARBAKIR / KAYAPINAR - Nafiye Ömer Şevki Cizrelioğlu Ortaokulu

Nafiye Ömer Şevki Cizrelioğlu Ortaokulu

diclekent mah 260 sk ömer şevki cizrelioğlu 7/2 kayapınar DİYARBAKIR
Vizyon
Okulumuz, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; kendi kendini yönetebilen, mantıklı düşünebilen, yaratıcı düşünceye sahip, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmenin yanı sıra kendini ve çevresini değiştirebilecek güçlü karakterler yetiştirmeyi vizyon olarak belirlemiştir.
Misyon
Öğrencilerimizi; Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen, Orta Öğretim Sınavlarında başarılı olan, yeteneklerine göre mesleki eğitime yönelen, görevini yapan ve sorumluluk yüklenebilen, Kendilerine güvenen, çağdaş teknolojileri etkili biçimde kullanabilen, bilimsel düşünme, çalışma ve araştırma alışkanlığı kazanmış, bedensel ve ruhsal bakımdan gelişmiş, mensubiyet ve mesuliyet sahibi, İnsanlar olarak yetiştirmek hedefimizdir.
TÜBİTAK 2205B BÖLGE BİRİNCİLİĞİ
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM (SABAH 7.40-12.10 & ÖĞLEN 12.20-16.50)
SABAH 7.40-12.10 & ÖĞLEN 12.20-16.40
Ulaşım
OKULUMUZ DİCLENT MERKEZİNDEDİR. ŞEHİRİÇİ DOLMUŞ, OTOBÜS VEYA TAKSİ İLE ULAŞIM SAĞLANABİLMEKTEDİR.
SERVİS YOK.
İLÇE MERKEZİ